Köpvillkor

Priser

Samtliga priser är angivna i SEK exklusive moms. En beställning bekräftas alltid genom en orderbekräftelse. Vi reserverar oss för prisändringar orsakat av prisändring från leverantör, feltryck i prislistan samt felaktigheter i priser beroende på felaktig information och förbehåller oss rätten att justera priset.

Beställning

Beställningar tas endast emot via hemsida, e-post och telefon. När du slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. I bekräftelsen finner du alla uppgifter om produkter, pris, fakturerings- och leveransadress. Är något fel i orderbekräftelsen ska du omedelbart kontakta oss via e-post till info@vi2osby.se. Efter senast 48-timmar (ej helger) mottager du ett digitalt korrektur för godkännande.

Fraktkostnader

Beskrivande text

Betalningsvillkor

Vi erbjuder företagskunder faktura på 30 dagar efter godkänd kreditprövning. Vid ej godkänd kreditprövning tillämpas förskottsbetalning.
Är inte betalning mottagen i avtalad tid förbehåller vi oss rätten att lägga på dröjsmålsränta på köpet 8%. Vi skickar ut en påminnelsefaktura och i samband med denna även en påminnelseavgift. Produkter tillhör Vi2 Reklam i Osby AB fram tills det att full betalning erlagts för de beställda produkterna.

Leveranstider

Normal leveranstid är 2-3 veckor efter lagd order. Både längre & kortare leveranstid kan förekomma i vissa fall. Leveranstiden är räknat från efter godkänt korrektur. Har ni bråttom med ordern eller önskemål om speciell leveranstid, tveka inte då på att kontakta oss så hjälper vi er så gott vi kan.
Om förseningar i leveransen skulle uppstå (utan att vi har meddelat dig om längre leveranstid) ska du kontakta oss på e-postadress: info@vi2osby.se

Kundens ansvar

Kontrollera att översänt korrektur är korrekt & att kontrollera att godset är levererat enligt beställning.

Reklamation

Kontakta kundservice omgående efter mottagande av order när en leverans innehåller skadade eller felaktiga varor. Kontakta oss senast 12 dagar efter mottagen leverans. Returnera aldrig varor utan att först kontakta kundservice. Kontakta oss direkt till info@vi2osby.se, ange ditt namn och ordernummer för snabb hantering utav ärende. Vi avgör sedan om reklamationen godkänns eller ej. Har fel eller skador uppkommit under transporten ber vi er som köpare att kontakta transportbolaget direkt.

Ångerrätt

Varor produceras specifikt till dig som köpare vilket innebär order är bindande och att det inte finns någon ångerrätt på beställda varor. I de fall förädling ej har påbörjats försöker vi i största mån tillgodose kunds önskan om att häva köpet. Kostnader som kan uppkomma debiteras alltid kunden.

Produktinformation

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel på denna webbplats samt slutförsäljning av produkter. Vi garanterar inte att bilderna återger produkternas exakta utseende då en viss färgskillnad kan förekomma beroende på bildskärm, fotokvalitet samt upplösning. Vi försöker alltid på bästa sätt att exponera produkterna så korrekt som möjligt. Vill ni säkerställa produktens utförande, färg och funktion är ni välkomna att beställa ett provexemplar innan slutlig beställning läggs. Kontakta oss via mejl info@vi2osby.se för lättast hantering utav beställning av prover.

Tryck och märkning av produkt

Tryckfärger anges enligt Pantone Matching System även kallat PMS-skalan. Beroende på färg på underlag och material kan viss nyansavvikelse förekomma. Mot en extra kostnad går det att få provtryck på er beställda produkt för att säkerställa önskat resultat.

Det är ni som köpare som har ansvar för att kontrollera korrekturet efter eventuella fel eller dylikt såsom färger, typsnitt, storlek, logotyp etc. Detta meddelas direkt till oss via info@vi2osby.se (Vi2 Reklam i Osby AB) innan godkännande av korrekturet.

Referensbilder och marknadsföring

Vid order så kan vi komma att använda referensbilder på beställda produkter i marknadsföringssyfte.
Önskar ni som kund att bilder på era produkter inte används i marknadsföringssyfte meddelar ni det till oss vid beställningstillfället.

Företaget

Om Vi2 Reklam i Osby AB
Företaget har sitt säte i Osby. Företagets postadress är Verkstadsgatan 3, 283 50 Osby.
Org: 556814-8877
Önskar du att komma i kontakt med oss, skicka ett mail till info@vi2osby.se med ditt ärende och dina kontaktuppgifter så hör vi av oss inom kort.