Kontakta oss

Kontakta oss gärna med dina frågor.


Adress

Vi2 Reklam i Osby AB
Verkstadsgatan 3
283 50 Osby

Org.nr.

5568148877

Personuppgifter

Genom att handla hos Vi2 Reklam i Osby AB accepterar du vår dataskyddspolicy och vår behandling av dina personuppgifter. Vi värnar om din personliga integritet och samlar inte in fler uppgifter än nödvändigt för att behandla din beställning.
Dina personuppgifter behandlas av oss för att kunna hantera din beställning samt i de tillfällen då du har önskat nyhetsbrev eller kampanjerbjudanden - för att kunna anpassa marknadsföringen åt dina individuella behov.

Vad är en personuppgift?

En personuppgift är all information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person.

Vad använder vi dina personuppgifter till?

För att kunna hantera och fullfölja din beställning samt svara på frågor relaterat till din order (kundtjänst) lagrar vi företagsnamn, namn, adress, IP-adress, e-post, telefonnummer och köphistorik.

För tjänster och utskick som du efterfrågat, till exempel nyhetsbrev.

För hantering av reklamationsärenden och hantering av ärende som kommer in till vår kundtjänst.

Dina uppgifter lagras så länge vi har en rättslig grund att behandla dina uppgifter, exempelvis för att fullfölja avtalet mellan oss eller för att efterleva en rättslig förpliktelse enligt exempelvis bokföringslagen.

Rättslig grund

I samband med ett köp behandlas dina personuppgifter för att fullfölja avtalet med dig.
Marknadsföring, kampanjer och liknande utskick sker efter samtycke från dig.

Tredje part

För att kunna fullfölja din beställning och leverera dina varor köper och samarbetar vi med andra företag och kan därför behöva dela dina personuppgifter med utvalda samarbetspartners avseende varor och tjänster.

Vi delar inte med oss av mer uppgifter än vad som är nödvändigt för att kunna fullfölja din beställning.

Nyhetsbrev

Har du valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev delas förnamn, efternamn och e-postadress med vår nyhetsbrevsleverantör. Detta för att kunna hålla dig uppdaterad med information och erbjudanden i marknadsföringssyfte.

Google analytics

Google Analytics används för att analysera trafiken på vår hemsida. Det gör vi för att bättre förstå hur hemsidan används och hur mycket besökare vi har. Genom att blockera cookies försvinner möjligheten för oss att mäta din trafik.

Rätten till tillgång

Du har rätt att få utdrag av all information som finns om dig hos oss. Utdrag levereras elektroniskt i ett läsbart format.

Rätt till rättelse

Du har rätt att be oss uppdatera felaktig information eller komplettera information som är bristfällig.

Rätten att bli glömd

Du kan när som helst be att uppgifterna som avser dig raderas. Det finns få undantag till rätten till radering, som till exempel om det ska behållas för att vi måste uppfylla en rättslig förpliktelse (exempelvis enligt bokföringslagen).

Kontaktuppgifter till ansvarig för personuppgifter

Vi2 Reklam i Osby AB (vi2profil.se), Verkstadsgatan 3, 283 50 Osby, 0479-149 50, Vid frågor når du oss snabbast via mejl info@vi2osby.se

Ändringar av de allmänna villkoren

Vi förbehåller oss rätten att när som helst företa ändringar i villkoren. Ändringar av villkoren kommer att publiceras online på webbplatsen. De ändrade villkoren anses för accepterade i samband med order eller besök på webbplatsen.

Klagomål

Skulle du av någon anledning inte vara nöjd med vårt sätt att behandla dina personuppgifter ber vi dig att i första hand kontakta oss på info@vi2osby.se
Känner du inte dig nöjd med vårt sätt att hantera ditt ärende kan du framföra ditt klagomål till behörig tillsynsmyndighet, vilket just nu är Datainspektionen.


Företaget

Om Vi2 Reklam i Osby AB
Företaget har sitt säte i Osby. Företagets postadress är Verkstadsgatan 3, 283 50 Osby.
Önskar du att komma i kontakt med oss, skicka ett mail till info@vi2osby.se med ditt ärende och dina kontaktuppgifter så hör vi av oss inom kort.

Priser

Samtliga priser är angivna i SEK exklusive moms. En beställning bekräftas alltid genom en orderbekräftelse. Vi reserverar oss för prisändringar orsakat av prisändring från leverantör, feltryck i prislistan samt felaktigheter i priser beroende på felaktig information och förbehåller oss rätten att justera priset.

Fraktkostnader

Frakt sker Ex works.

Betalningsvillkor

Vi erbjuder företagskunder faktura på 30 dagar efter godkänd kreditprövning. Vid ej godkänd kreditprövning tillämpas förskottsbetalning.
Är inte betalning mottagen i avtalad tid förbehåller vi oss rätten att lägga på dröjsmålsränta på köpet 8%. Vi skickar ut en påminnelsefaktura och i samband med denna även en påminnelseavgift. Produkter tillhör Vi2 Reklam i Osby AB fram tills det att full betalning erlagts för de beställda produkterna.

Leveranstider

Normal leveranstid är 2-3 veckor efter lagd order. Både längre & kortare leveranstid kan förekomma i vissa fall. Leveranstiden är räknat från efter godkänt korrektur. Har ni bråttom med ordern eller önskemål om speciell leveranstid, tveka inte då på att kontakta oss så hjälper vi er så gott vi kan.
Om förseningar i leveransen skulle uppstå (utan att vi har meddelat dig om längre leveranstid) ska du kontakta oss på e-postadress: info@vi2osby.se.

Avgifter

Inga faktureringsavgifter, expeditionsavgifter eller liknande förekommer.

Kundens ansvar

Kontrollera att översänt korrektur är korrekt & att kontrollera att godset är levererat enligt beställning.

Reklamation

Kontakta kundservice omgående efter mottagande av order när en leverans innehåller skadade eller felaktiga varor. Kontakta oss senast 12 dagar efter mottagen leverans. Returnera aldrig varor utan att först kontakta kundservice. Kontakta oss direkt till info@vi2osby.se, ange ditt namn och ordernummer för snabb hantering utav ärende. Vi avgör sedan om reklamationen godkänns eller ej. Har fel eller skador uppkommit under transporten ber vi er som köpare att kontakta transportbolaget direkt.

Ångerrätt

Varor produceras specifikt till dig som köpare vilket innebär ordern är bindande och att det inte finns någon ångerrätt på beställda varor. I de fall förädling ej har påbörjats försöker vi i största mån tillgodose kunds önskan om att häva köpet. Kostnader som kan uppkomma debiteras alltid kunden.

Produktinformation

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel på denna webbplats samt slutförsäljning av produkter. Vi garanterar inte att bilderna återger produkternas exakta utseende då en viss färgskillnad kan förekomma beroende på bildskärm, fotokvalitet samt upplösning. Vi försöker alltid på bästa sätt att exponera produkterna så korrekt som möjligt. Vill ni säkerställa produktens utförande, färg och funktion är ni välkomna att beställa ett provexemplar innan slutlig beställning läggs. Kontakta oss via mejl info@vi2osby.se för lättast hantering utav beställning av prover.

Tryck och märkning av produkt

Tryckfärger anges enligt Pantone Matching System även kallat PMS-skalan. Beroende på färg på underlag och material kan viss nyansavvikelse förekomma. Mot en extra kostnad går det att få provtryck på er beställda produkt för att säkerställa önskat resultat.

Det är ni som köpare som har ansvar för att kontrollera korrekturet efter eventuella fel eller dylikt såsom färger, typsnitt, storlek, logotyp etc. Detta meddelas direkt till oss via info@vi2osby.se (Vi2 Reklam i Osby AB) innan godkännande av korrekturet.

Referensbilder och marknadsföring

Vid order så kan vi komma att använda referensbilder på beställda produkter i marknadsföringssyfte.
Önskar ni som kund att bilder på era produkter inte används i marknadsföringssyfte meddelar ni det till oss vid beställningstillfället.